Tulaga o le maketi o pepa pulu pepa a Ausetalia

O le bamboo o lo'o i ai le maualuga o le cellulose, e tupu vave ma e maualuga lona fua. E mafai ona fa'aogaina fa'atumauina pe a uma ona totō se tasi, ma fa'aigoa lelei mo le fa'aogaina e fai ma mea mata mo le fai pepa. O le pulupulu o le pepa e gaosia e ala i le fa'aogaina o le pulupulu na'o le ofe ma se fua faatatau talafeagai o le pulupulu fafie ma le vaomago e ala i faiga e fai ai pepa e pei o le ausa ma le fufulu. Mai le vaaiga o le filifili alamanuia, o le pito i luga o le alamanuia pepa pulupulu bamboo o le tele lava o le tuuina atu o mea mata o bamboo ma meafaigaluega gaosiga e pei o moso bamboo, nan bamboo, ma ci bamboo; o le vaeluagalemu e masani lava o le gaosiga ma le gaosiga o fesoʻotaʻiga o pepa pulupulu bamboo, ma o oloa e aofia ai le semi-pepa pulupulu, pulupulu atoa, vaomago pepa pulp, ma isi; ma i le pito i lalo, faʻalagolago i uiga o le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata, foliga faigata, ma le umi o le ola tautua, o le pepa pulupulu bamboo e masani ona faʻaaogaina i le afifiina (tele faʻaaogaina e pei o le afifiina o meaalofa, ato faʻasaoina meaʻai, ma isi), fausiaina (tele faʻaaogaina e pei o. mea fa'amama leo, mea fa'afefe leo, ma isi), pepa fa'aleaganu'u ma isi pisinisi.

1
封面

I le pito i luga, o le bamboo o le autu autu lea o le pepa pulupulu bamboo, ma o lona sapalai maketi o le a aafia tonu ai le itu o le atinaʻeina o le pisinisi pepa pulupulu uma. Aemaise lava, i luga o le lalolagi atoa, o le vaega o togavao ua faateleina i le fua faatatau faaletausaga e tusa ma le 3%. Ua o'o nei i le 22 miliona hectares, e tusa ma le 1% o le vaomatua o le lalolagi, e tele lava ina fa'atumauina i nofoaga o le teropika ma subtropical, Asia i Sasa'e, Asia i Sautesasae, ma le Vasa Initia ma le Pasefika. Faatasi ai ma i latou, o le itulagi Asia-Pasefika o le lalolagi pito sili ona tele e totō ai ofe. O le lava o le gaosiga o mea mata'utia ua fa'aosofia ai fo'i le atina'eina o le pulupulu 'ofe ma le alamanuia pepa i totonu o le itulagi, ma o lona gaosiga o lo'o tumau pea i le tulaga maualuga o le lalolagi.

O Ausetalia o se tasi o tamaoaiga taua i le itulagi o Asia ma le Pasefika ma o se maketi taua o le pulupulu ma le pepa faatau oloa i le lalolagi. I le faaiʻuga o le faʻamaʻi, na faʻaalia ai e le tamaoaiga o Ausetalia ni faʻailoga manino o le toe faʻaleleia. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Australian Bureau of Statistics, i le 2022, o le GDP o le sosaiete atoa a Ausetalia na liua i tala Amerika, e le aofia ai faʻafitauli tau, o le siʻitia o le 3.6% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le GDP o tagata taʻitasi na faʻatupulaia foi i le. US$65,543. Faʻafetai i le faʻaleleia malie o le tamaoaiga o maketi i totonu o le atunuʻu, o le faʻatupulaia o tupe maua a tagata nofoia, ma le faʻalauiloaina o faiga faʻavae mo le puipuiga o le siosiomaga a le atunuʻu, o le manaʻoga o tagata faʻatau mo pulupulu ma pepa i le maketi a Ausetalia ua faʻateleina foi, ma o loʻo i ai le atinaʻe lelei o pisinisi.

E tusa ai ma le "2023-2027 Australian Bamboo Pulp and Paper Market Investment Environment and Investment Prospects Assessment Report" na tuʻuina atu e le Xinshijie Industry Research Center, peitaʻi, ona o le tapulaʻa o le tau ma tulaga fanua, e le tele le vaega o le bamboo a Ausetalia, naʻo 2 miliona hectares, ma e naʻo le 1 ituaiga ma le 3 ituaiga o bamboo, lea i se tulaga faʻatapulaʻa le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o pulupulu o le fale ma isi punaoa o le ofe. Ina ia mafai ona fa'amalieina mana'oga o maketi i totonu o le atunu'u, ua fa'atupula'ia pea e Ausetalia le fa'aulufaleina mai o le pulupulu ma le pepa o le ofe i fafo, ma o Saina fo'i o se tasi o alagatupe mai fafo. Aemaise lava, e tusa ai ma faʻamaumauga ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute a Saina, i le 2022, o le faʻatauina atu o pulupulu ma pepa a Saina o le a 6471.4 tone, o se siʻitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 16.7%; faatasi ai ma i latou, o le aofaʻi o pulupulu ma pepa o loʻo auina atu i fafo i Ausetalia e 172.3 tone, e tusa ma le 2.7% o le aofaʻi o le pulupulu ma le pepa o loʻo auina atu i fafo a Saina.

Fai mai le au su'esu'e maketi a Xinshijie a Ausetalia o le pulupulu ma le pepa o lo'o i ai tulaga lelei o le siosiomaga. I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le naunautaiga o tupulaga talavou mo le puipuiga o le siosiomaga ma oloa tau soifua maloloina, e lelei le faʻatupeina o le maketi o le pulupulu ma le maketi pepa. Faatasi ai ma i latou, o Ausetalia o se maketi taua tele i le lalolagi atoa, ae ona o le le lava o le sapalai o mea mataʻutia, o le manaoga o maketi i totonu o le atunuu e faalagolago tele i oloa faaulufale mai, ma o Saina o lona puna autu o oloa faaulufale mai. O kamupani pepa pulupulu a Saina o le a maua avanoa sili e ulufale ai i le maketi a Ausetalia i le lumanaʻi.


Taimi meli: Sep-28-2024