O le fonotaga mo le faʻalauiloaina o le "bamboo nai lo le palasitika" i faʻalapotopotoga lautele i le Itumalo o Sichuan i le 2024

E tusa ai ma le Sichuan News Network, ina ia faʻalolotoina le pulega atoa o le faʻaleagaina o palasitisi ma faʻavaveina le atinaʻeina o le "bamboo nai lo le palasitika" alamanuia, i le aso 25 o Iulai, le 2024 Sichuan Provincial Public Institutions "bamboo nai lo le palasitika" Faʻalauiloa ma Faʻaoga. Field Conference, talimalo e le Sichuan Provincial Government Affairs Management Bureau ma le Malo o Tagata o Yibin City, sa faia i le Xingwen County, Yibin City.
1
I le avea ai o le laumua o le bamboo o Saina, o le Aai o Yibin o se tasi lea o pito i luga o le sefulu pito i luga o le tamaoaiga o le nofoaga o le bamboo i totonu o le atunuu ma le vaega autu o le vaega o alamanuia o le bamboo i le itu i saute o Sichuan. I tausaga talu ai nei, ua faia atoatoa Yibin City le matafaioi taua o le alamanuia ofe i le fesoasoani carbon tumutumu ma carbon neutrality, ma faalauiloa le fausiaina o se Yibin matagofie. O loʻo faʻamalosi malosi i le tele o le gafatia o le bamboo, bamboo pulp paper, bamboo toilet paper, bamboo paper towe, ma le alava bamboo i le fanua o le "suia o palasitisi ma le bamboo", taulai atu i le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o talosaga, tatalaina avanoa maketi, faʻamalosia le faʻataʻitaʻiga ma le taʻitaʻiga o faʻalapotopotoga a le malo, faʻalauteleina le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o oloa o le bamboo, e pei o le pepa faleuila bamboo, fata faʻailoga bamboo, solo pepa bamboo ma isi oloa bamboo.

Xingwen o loʻo i le pito i saute o le Sichuan Basin, i le tuʻufaʻatasia o Sichuan, Chongqing, Yunnan, ma Guizhou. E mafai ona ola i le siʻosiʻomaga, mauoa i le seleni ma le okesene, faʻatasi ai ma le vaomatua o le ofe e sili atu i le 520000 eka ma le fua o le vaomatua o le 53.58%. Ua ta'ua o le "A'ai o le Fa Seasons Fresh Bamboo Shoots i Saina," "Hometown of Giant Yellow Bamboo in China," ma le "Hometown of Square Bamboo in China." Ua tu'uina atu fa'ailoga e pei o le Itumalo Ta'uta'ua Green a Saina, Tianfu Tourism Famous County, Provincial Ecological County, ma le Provincial Bamboo Industry High Quality Development County. I tausaga talu ai nei, ua maeʻa ona matou faʻatinoina faʻatonuga taua i luga o le atinaʻeina o le alamanuia bamboo ma le faʻaogaina o le bamboo nai lo le palasitika, faʻaaogaina le bamboo laiti e ave ai pisinisi tetele, faʻalauiloaina le atinaʻeina faʻatasi o le alamanuia bamboo, faoa faamalosi le ala fou o "suia le palasitika i le bamboo", ma tu'uina atu le tele o fa'amoemoega tau atina'e mo le "suia o le palasitika ile ofe ma le ola lanu meamata".


Taimi meli: Iul-26-2024