O lo'o fa'alagolago pea le maketi a le US bamboo pulp paper i oloa fa'aulufale mai i fafo, ma o Saina o lo'o fa'aulufale mai ai

O le pepa pulupulu o le bamboo e faasino i pepa e gaosia e ala i le faʻaaogaina o le pulupulu o le na o ia poʻo i se fua faʻatatau ma le pulupulu laupapa ma le vaomago, e ala i le faiga o pepa e pei o le kuka ma le faʻafefeteina, lea e sili atu le lelei o le siosiomaga nai lo pepa fafie laupapa. I lalo o le talaaga o fesuiaiga o tau i le maketi faava o malo pulp maketi o loʻo i ai nei ma le maualuga maualuga o le faʻaleagaina o le siosiomaga e mafua mai i pepa fafie laupapa, pepa pulupulu bamboo, e avea ma sui sili ona lelei mo pepa fafie laupapa, ua faʻaaogaina lautele i le maketi.

O le pito i luga o le alamanuia pepa pulupulu ofe e tele lava i fanua o le totoina o le pulupulu ma sapalai pulupulu ofe. I le lalolagi atoa, o le eria o vaomatua o le bamboo ua faateleina i le fua faatatau e tusa ma le 3% i le tausaga, ma ua tupu nei i le 22 miliona hectares, e tusa ma le 1% o le vaomatua o le lalolagi, e masani ona faʻatumauina i nofoaga vevela ma subtropical, Asia i Sasae, Asia i Sautesasae, ma le Vasa Initia ma Atumotu o le Pasefika. Faatasi ai ma i latou, o le itulagi o Asia ma le Pasefika o le lalolagi tele lea e totōina ai le ofe, e aofia ai atunuu e pei o Saina, Initia, Myanmar, Thailand, Bangladesh, Cambodia, Vietnam, Iapani, ma Initonesia. E tusa ai ma lea tulaga, o le gaosiga o le pulupulu bamboo i le itulagi o Asia ma le Pasefika e tulaga muamua foi i le lalolagi, lea e maua ai le lava gaosiga o meafaitino mo le gaosiga o pepa pulupulu bamboo i totonu o le itulagi.

生产流程7

O le Iunaite Setete o le lalolagi pito sili lea ona tele le tamaoaiga ma o le lalolagi sili ona lauiloa i le lalolagi o maketi pepa fa'atau pepa. I le faʻaiʻuga o le faʻamaʻi, na faʻaalia ai e le tamaoaiga o Amerika ni faʻailoga manino o le toe faʻaleleia. E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le Ofisa o le Suʻesuʻega o le Tamaoaiga (BEA) o le US Department of Commerce, i le 2022, o le aofaʻi o GDP o le Iunaite Setete na oʻo atu i le 25.47 trillion US tālā, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e 2.2%, ma le taʻitasi. na siitia foi le GDP i le 76,000 tala Amerika. Faʻafetai i le faʻaleleia malie o le tamaoaiga o maketi i totonu o le atunuʻu, o le faʻateleina o tupe maua a tagata nofoia, ma le faʻalauiloaina o faiga faʻavae mo le puipuiga o le siosiomaga, o le manaoga o tagata faʻatau mo pepa pulupulu bamboo i le maketi a Amerika ua faʻateleina foi, ma o loʻo i ai le atinaʻe lelei o le alamanuia.

O le "2023 US Bamboo Pulp and Paper Industry Market Status and Overseas Enterprise Entry Feasibility Study Report" na tuʻuina atu e le Xinshijie Industry Research Center o loʻo faʻaalia ai, mai le vaʻaiga o le sapalai, ona o le tapulaʻa o tulaga o le tau ma fanua, o le nofoaga e totoina ai le bamboo i le O le Iunaite Setete e laʻititi tele, e na o le sefulu eka, ma o le gaosiga o le pulupulu o le fale e laʻititi lava, e mamao mai le faʻamalieina o manaʻoga maketi mo le pulupulu bamboo ma isi oloa. E tusa ai ma lea tulaga, o le maketi a Amerika o loʻo i ai le manaʻoga malosi mo pepa pulupulu faʻaulufale mai fafo, ma o Saina o lona puna autu o oloa mai fafo. E tusa ai ma fuainumera ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute a Saina, i le 2022, o le a 6,471.4 tone le faʻatauina atu o pepa pulupulu bamboo a Saina, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e 16.7%; faatasi ai ma i latou, o le aofaiga o pepa pulupulu ofe e auina atu i fafo i le Iunaite Setete e 4,702.1 tone, e tusa ma le 72.7% o le aofaʻi o le pepa o le pulupulu bamboo e auina atu i fafo. O le Iunaite Setete ua avea ma nofoaga pito sili ona tele e auina atu i fafo mo pepa fasi pepa ofe a Saina.

Fai mai le tagata su'esu'e maketi a Xin Shijie i Amerika, o le pepa pulupulu bamboo e iai tulaga lelei o le siosiomaga. I lalo o le talaaga o loʻo i ai nei o le "carbon neutrality" ma le "carbon peak", o loʻo i ai i pisinisi faʻalesiosiomaga le faʻaleleia atili o le atinaʻe, ma o faʻamoemoega o tupe teufaafaigaluega o le maketi pepa pulupulu bamboo e lelei. Faatasi ai ma i latou, o le Iunaite Setete o le maketi tele o tagata faatau pepa o le bamboo pulp i le lalolagi, ae ona o le le lava o le sapalai o le pulupulu pulupulu i luga, o le manaoga o maketi i totonu o le atunuu e faalagolago tele i maketi i fafo, ma o Saina o lona puna autu o oloa faaulufale mai. O kamupani pepa pulupulu a Saina e maua avanoa sili e ulufale ai i le maketi a Amerika i le lumanaʻi.


Taimi meli: Sep-29-2024