O le a le FSC Bamboo Paper?

图片

FSC (Forest Stewardship Council) ose fa'alapotopotoga tuto'atasi, e leai ni tupe mama, fa'alāpotopotoga fa'ale-malo o lana fa'amoemoe o le fa'alauiloaina o le fa'aleleia o le si'osi'omaga, manuia fa'aagafesootai ma le fa'atamaoaigaina o le pulega o vaomatua i le lalolagi atoa e ala i le atina'eina o ta'iala ma tulaga fa'atautaia o vaomatua. FSC na faavaeina i le 1993 ma o lona nofoaga tutotonu faavaomalo o loʻo i Bonn, Siamani. O le FSC o lo'o iai se faiga fa'amaonia fa'alagolago e fa'amautinoa ai e maua mai aano o 'ofe mai vaomatua e gafataulimaina ma gafataulimaina (vaovao bamboo).

O vaomatua ua fa'amaonia e le FSC o le "Well Managed Forests", o lona uiga, togavao lelei fuafuaina ma fa'aauau ona fa'aoga. O ia vaomatua e mafai ona maua se paleni i le va o le palapala ma le laʻau pe a maeʻa le taina masani, ma o le a leai ni faʻafitauli o le siʻosiʻomaga e mafua mai i le soona faʻaaogaina. Ole autu ole FSC ole pulega gafataulimaina ole vaomatua. O se tasi o sini autu o le faʻamaonia o le FSC o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o vaomatua, aemaise le faʻaleagaina o vaomatua faʻanatura. O le paleni e tatau ona taia i le va o le faʻaleagaina o le vaomatua ma le toe faʻaleleia, ma e le tatau ona faʻaititia pe faʻateleina le eria o vaomatua aʻo faʻafetaui le manaʻoga mo fafie.

E mana'omia fo'i e le FSC le fa'amalosia o taumafaiga e puipuia le si'osi'omaga i taimi o galuega tau vaomatua. O loʻo faʻamamafaina foʻi e le FSC tiute faʻaagafesootai, fautuaina e le gata ina popole kamupani i a latou lava tupe mama, ae ia amanaia foi le fiafia o sosaiete.

O le mea lea, o le faʻatinoina atoatoa o le FSC tusipasi i le lalolagi atoa o le a fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaleagaina o vaomatua, ma puipuia ai le siosiomaga o le siʻosiʻomaga o le lalolagi, ma o le a fesoasoani foi e faʻaumatia le mativa ma faʻalauteleina le alualu i luma masani o sosaiete.

FSC bamboo tissues o se ituaiga pepa ua fa'amaonia e le FSC (Forest Stewardship Council). O tisi o le bamboo lava ia e le tele naua mea fa'atekonolosi, ae o lona gaosiga o se fa'agasologa atoatoa o le fa'afoega o le si'osi'omaga.

O le mea lea, o le FSC bamboo tissues o se solo pepa gafataulimaina ma le siosiomaga. O lona faʻapogai, togafitiga ma le gaioiga e mafai ona toe maua i tua i le faʻailoga tulaga ese i luga o le afifiina. O lo'o tauaveina e le FSC le misiona o le puipuia o le si'osi'omaga o le lalolagi.


Taimi meli: Aukuso-21-2024